Helg:)

Fredag och man har hela helgen framför sig! Fredagen är lätt den bästa dagen på hela veckan. Eller torsdagen kanske, då har man snart helgen på ingång:P

Imorgon börjar rivningsprojektet här. Det kommer en massa folk och hjälper pappa. Gamla stallet ska bort. Skönt.

Jag börjar på mitt stora inför-Malmö-bak. En hel massa muffins. Hu! Men jag måste. Jag har så mycket att göra så jag vet inte hur jag ska hinna...

* Muffins. Hur många behöver man egentligen?Och behövs glasyren?
* Monterplaner. Jag behöver en fönsterbräda i furu. typ 1,20 meter lång. Ska hålla för två blomkrukor i plast, med innehållande primulor. Röda för den som undrar;)
* Lösa vattenproblemet. För att koka kaffe behövs vatten. Och till att blanda saft. Måste fixa kaffefilter som passar bättre den här gången.
* Duken ska sys klart, alltså bara kanten. Usch, jag som är så kass på allt sånt.
* Kokböcker ska tryckas ut.
* Lappar om diverse kul grejer ska ut. Beställningslappar. Infoblad som jag kan slänga iväg till allt och alla.
* Jag måste stryka mitt tyg. Kul, eh nej.
* Packa en massa förlängningssladdar. Häftklamrar. Häftapparat. Tång. Borrmaskin. Skruvar. Och allt annat som kan behövas. Skruvmejsel med kanske?
* Bil ska typ kollas. Hmmm.....

Där emellan ska en intervju med Mattis fixas, ett reportage om polishundar och ett bord hämtas på HD. 

Det ska bli så skönt att komma till HD på fredag morgon- då är allt över................... Jag äör så in i Norden trött på denna kokbok. Örk.

Men iaf, jag har ju några dagar på mig tills det är monterbygge på schemat. Men herregud vad snabbt tiden kommer att gå.

Nu ska jag upp o kolla lite på Singing Bee, eller vad det heter. Vinkade precis iväg Peter, han ska jobba imorgon bitti.

Trevlig kväll!

Och Erica, grattis i förskott;)



Tisdagen som gick

Ja, det är inte klokt. Det är redan tisdag, alltså onsdag imorgon och sen är det typ helg. Lovely.

Idag har jag skrivit ut mina studentinbjudningar och stoppat dem i kuvert. Och letat adresser. Dock har jag inte hittat någram bland andra min kusin. Hur kan han inte finnas med någonstans? Knepigt värre.

Tidigare var jag på HD och kollade när Frederic fotade barn till påskbilagan till Väla. Ska bli spännande och se hur det blev:) Måste kolla på Torsdag! Är lite nyfiken.
Det som är kul med att fota barn är att det blir så spontant. Men det är samtidigt det som gör det så svårt.

Mellan fotograferingen och studentkorten var jag hos Tommy och kollade på hans lägenhet. Superfint! Och vilken fin blå färg på tapeterna... Vill ha! ;)
Lägenheten är mitt i stan, vid stortorget. Och där ska jag bo i en månad:D 12 april- 12 maj. Ska bli kul och testa på stadslivet ett tag:) Jag som är uppvuxen i en leråker, typ.:P 

Men nu tror jag att det börjar bli dags för sängen. Så att man inte somnar på samhällslektionen imorgon... Han är bara såå långtråkig...

Jag har letat lite statistik idag angående de mest populära yrkena. Har inte hittat något sådär jättebra än, men hoppas att det går bättre imorgon.

Imorgon ska jag för övrigt försöka få ut några kokböcker till. Är ett jäkla jobb. Men ska bli kul o se om jag kan få sålt några i Malmö. Hoppas verkligen det!
Jag fattar inte varför Livsmedelsverket tar så lång tid på sig. Kom igen nu då!! Ge mig tillståndet!

Men ja, hej så länge!

Studentfix

Idag har jag satt ihop inbjudningskortet till studenten, med mammas råd. Tycker faktiskt att det blev ganska bra. Så det blir nog det slutgiltiga. Se här nere, vad tycker ni? På den tomma raden ska jag givetvis skriva mitt namn:P

Annars har jag varit in om på hd och fixat med biderna till Planket. Jag hoppas verligen att de blev bra, är inte nöjd alls.
Imorgon ska Frederic fota påsktema i studion till Väla. Jag ska vara med och "kolla". Ska bli intressant! Han är ett riktigt proffs.

Idag har jag varit i skolan så lite så att det knappt var lönt, men jag var där. Och hela eftermiddagen har ägnats åt en massa historia... Politiken under 1800-talet och första världskriget bland annat. Intressant.

Vilket tråkigt inlägg, men jag är inte roligare än såhär just nu;)

Nu ska jag lägga mig. Sov gott=)

inte riktigt rätt,

men helt okej:D

http://www.youtube.com/watch?v=RkR7LYHPQzU


Nattinatti.

Dagens vinnare...

...Eller kanske snarare kvällens blev Malena Ernman med La Voix. Skitbra låt, när man har hört den några gånger.

Men allvarlig talat. Finns det verkligen fler fans till Malena än vad Måns och EMD har. Tänk er alla tonårstjejer som bara ääääälskar EMD. Hur många gånger tror vi att de har ringt in? Sms:at? Tydligen inte tillräckligt;)
 
Jag röstade en gång. På Måns.    På.Grund.Av.En.Anledning.   Nej, inte för att han är såå snygg.Anledningen till min sms-röst var att han var med i något i stil med  "Godmorgon" i tv4 häromdagen och sjöng sin "Hope and Glory" så vackert. Med fioler och grejer. Lugnt och fint. Så vackert.
Därför röstade jag idag.. Och ja, lite för att han var så trevlig när jag träffade honom i våras:) Trist bara att jag inte kan få upp någon bild på honom. Men det kommer imorgon.

Så, för att summera det hela. Jag tror nog att Måns & co. har vunnit en hel del på det här trots att de inte vann. Och kul att skicka en låt som La Voix till Moskva. Kan nog passa några fler än danskarna;)

Imorgon är jag leeedig:) Sksa fota flygplan med Peter på Ängelholms flygplats. *WRRRRRRRROOOOOOOOOMMMMMM!* Ska bli kul!
Nu är det  läggdags.

Nattinatti!

Dags för Kax!

Sådärja, nu är jag på Kax igen. Emma, Jenny och praktikanten Fabian är här. Och så Micke.

Dagens projekt kan bli i princip vad som helst, ska dock hålla tyst om att prova glass idag, vädret känns inte riktigt rätt... Men det hade kanske blivit kul bilder i snön;) haha.

Nej, nu ska jag hämta dagens första kopp kaffe.

Tjing så länge!

Jag ser det snöar...

Hade det varit runt den 20 december hade jag varit på ett strålande humör tack vare snön, nu fungerar det mer som:
- Amen, näääeee... Suck. Varför?

Imorse trillade vi in på Kax, några av oss med ett leende för att det var så fint vårväder. Jag försökte få igenom ett glasstest, dock utan framgång(och tack för det..;) Några timmar senare snöar det så mycket så att man fick köra i 90 på motorvägen.

Idag fick vi åka med HD:s snygga husbil till Rögles träning i Lindab Arenan. Jag har aldrig varit där, har iof aldrig sett ishockey " på riktigt" heller förut, så det var en upplevelse. Bilder kommer bland annat på planket på lördag nästa vecka. Håll utkik:)
Det var riktigt kul att se hur Torbjörn Dencker och Björn Lilja arbetade med filmkameran. Och bra blev det också! Kolla in sportsnack här.

I eftermiddags var jag hos läkaren med. Inte mycket att säga. Mer blod ska lämnas om en månad ca. Levervärden, autoantikroppar, Hbprov osv... Det blir nog bra i slutändan.

Ikväll när jag skulle köra hem från Hbg var det en olycka på motorvägen. Jag blir alltid lika skakad. "Det kunde varit jag" tänker jag alltid. Läs om olyckan här. Skönt att det inte var någon som var skadad.

Imorgon fortsätter min "Vad händer på HD". Dock bara ett arbetsnamn, den heter nog något annat om den kommer ut i papperstidningen.


I tisdags fotograferade jag Peter i studion i brandstället. Tyvärr är mitt minneskort helt ute och cyklar, så jag kommer inte åt bilderna förrän imorgon kväll, förhoppningsvis.

Nu hör jag hur sängen kallar på mig! Natti!

Skola igen.

God morgon!
Sitter på skolan och försöker komma in i Photoshop, utan framgång. Internet funkar sädär, hotmailen går inte att komma åt, chatten på Facebook hänger sig, men tydligen funkar blogg.se. Knepigt.

Jag har äntligen varit och tagit de där blodproverna. Kändes som om de tömde mig på flera liter... Men det gick bra. Jag fick ett sött plåster med nallar på:P Jag är ju fortfarande på Barn- och ungdomsmottagningen.
Men själva sticket kändes knappt, det är ju inte så farligt egentligen. Och han som tog proverna lovade att svaren skulle hinna komma innan torsdag, så jag behövde inte byta tiden. Skönt att få det gjort.

I eftermiddag blir det ett besök hos Migge. Sen funderar jag på att baka någon sockerkaka och ta med till mormor imorgon. Jag är ledig hela dagen imorgon=) Studiedag. Jag älskar lärarnas studiedagar;)
Ska fotografera i studion på HD imorgon med. Peter i brandställ. Ska bli kul o testa!

Nu startade Photoshop. Hallelulja! Eller något i den stilen.

Hej så länge!

Jakten på det perfekta förklädet fortsätter.

När jag ska till Malmö den 26 med mitt uf-företag har jag funderat på ett litet sött förkläde. Har hittat de här tre på Tradera. Hjälp mig!


Bilden kommer härifrån.




Bilden kommer härifrån.



Bilden kommer härifrån.

Vilket tycker ni är sötast?
Min favorit är dte första:)

Det är fredag kväll, och dans i folkets park...


...och religionsarbete i Sånna. Men nu är det skickat och klart. Bara ett arbete om Jerusalem, och en historiauppgift kvar under helgen. Men jag är ändå på ett superbra humör - när jag nyss hade kommit hem fick jag ett mail från Monster.se, jobbsökarsidan.
Jag trodde att det var ännu ett "Tack för din ansökan, men vi har valt att gå vidare med andra sökande...." osv. Men det var det inte.

OM TVÅ VECKOR ÄR JAG KALLAD TILL ARBETSINTERVJU! PÅ EN TIDNING TILL OCH MED!


Även om jag inte får något jobb är jag ändå glad för att de inte plockade bort mig direkt. Och allt som inte dödar en stärker en, eller hur? ;)

I vilket fall lyckades religionen inte knäcka mitt humör. Skönt! Det har varit en superdag:) Jag har blivit klart med vad jag skulle, och börjat på det jag skulle. Med andra ord har jag skött mig. Haha.

Imorgon bär det av mot Höganäs! Hoppas det är fint väder, Höganäs är finast i solsken=) Men det är väl iof allt? Gud vad jag längtar till sommaren!!!
Tillbaka till Höganäs. Vi ska på loppis i Blå Hallen, man hyr ett bord. Sen ska jag till "Loppan" inne i stan, fortfarande Höganäs, hoppas det är öppet efter 12. Borde det vara.

Imorgon em ska vi ut till Klippan och fika. Ska bli kul att äntligen se Sussis nya hus:)

Söndag blir förhoppningsvis en lugn och skön dag - hoppas det blir SOOOOOL! Jag vill ut i trädgården och röja!

Vilket rörigt inlägg det blev. Ursäkta :D.

Trevlig kväll:)



Bilden är hämtad här.





Permanent på G

Nu är jag inte rakhårig så värst länge till. Klockan 16,00 idag förändras håret till det bättre;) tror jag iaf.
Kanske som Sandra Dahlberg? Bild hämtad från Susning.nu



För övrigt sitter jag på Kax och fixar lite med skivbolagsgrejen.

Ni har väl inte glömt att läsa vår blogg?


Hej så länge.

Oj vad länge sedan...

...jag skrev här sist. Nästan en hel vecka. Tiden bara springer iväg! Det är redan onsdag igen.

Tre veckor har gått av Herrmans boxvila. En vecka kvar innan nästa koll... Men jag tycker att han går bättre nu. Det är inte ett steg i taget längre, utan nu flyter gången på lite bättre.

Imorgon är det 100 dagar till studenten den 12 juni. Då är morgondagen och studentdagen medräknad. Underbart! :) Det tar sig.

Idag var jag inne hos Mattias och pratade om att lägga till en kurs. Mediekommunikation B, och jag tror nog att det blir det.

Imorgon är det dags för kax igen. Ska försöka komma i kontakt med Kvinnofrid igen. Svenska statistiska centralbyrån, polisen, och kanske djurambulansen står på schemat. Mycket på G som vanligt:)

Nu ska jag gå och fortsätta med mina kokböcker.....

God natt=)

RSS 2.0